NOR CURIER 930X122

aeronave militare israeliene

Aeronave militare israeliene, prezente în spaţiul aerian al României. Piloții se antrenează!

În aceste zile, forțele aeriene israeliene fac exerciții în spațiul aerian al României.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Astfel, până în 15 iulie, șase aeronave militare israeliene vor desfășura exerciții în spațiul aerian al României, cu zboruri la altitudine joasă, în zone cu relief muntos, și cu simularea unor aterizări în diverse scenarii.

Forțele Aeriene Române au anunțat deja prezența aeronavelor militare israeliene.

Citiți și: România, cea mai bună din lume la minifotbal! Tricolorii, campioni mondiali!

„Forțele Aeriene israeliene efectuează, în perioada 03-15 iulie, exerciții militare în spațiul aerian al României, pentru optimizarea misiunilor de transport aerian, ziua și noaptea, la altitudini cuprinse între 500 și 3.000 de metri.

La exerciţiul denumit „Cer Albastru” („Blue Sky”) participă șase aeronave israeliene militare tip Hercules C-130 şi C-130J ale escadrilelor 131 şi 103, de la baza aeriană Nevatim din Israel, dislocate pe timpul exercițiului în Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic de la Boboc, județul Buzău.

Piloții israelieni vor efectua zboruri la joasă altitudine, în zone cu relief muntos din țară, şi vor simula aterizări, în diverse scenarii.”, se arată într-un comunicat de presă al Forțelor Aeriene Române.

Sursă foto principal: observatornews.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3