New Profesional Consult 930 x 122

bobi marinescu

Afacere de milioane a lui Bobi Marinescu, blocată

Update, 3 august, ora 10.48

Citiți și: Cine construiește mega ansamblu REZIDENȚIAL, cu zeci de case în Pitești

Proiectul lui Bobi Marinescu a primit din nou aviz negativ din partea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism.

Știrea inițială, 1 august, ora 14.55

Citiți și: Piteşti: Omul de afaceri Bobi Marinescu a vrut bloc cu drum prin cimitir

Afaceristul Bobi Marinescu nu se lasă!

Proiectul acestuia se află din nou pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism din cadrul Primăriei Pitești, care va avea loc mâine, 2 august.

Este vorba despre proiectul „Construire ansamblu imobile cu funcțiunea de locuințe colective, cu regim de înălțime P+2E” pe terenul în suprafață totală de 9756,00 mp, amplasat în municipiul Pitești, strada Dumitru Brătianu nr. 28.”

Din cauza faptului că proiectul a primit aviz negativ în mai multe rânduri (Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Lovitură neașteptată pentru afaceristul care voia să facă un mega complex comercial), afaceristul Bobi Marinescu vine din nou în fața comisiei C.T.A.T.U. cu alte propuneri, astfel încât să poată primi aviz pozitiv și să treacă la etapa următoare.

IATĂ CARE SUNT NOILE PROPUNERI: 

Se propune construirea unui ansamblu de clădiri cu locuințe colective (152 unități locative) cu regim de înălțime P+2E, H maxim = 10,00 m, pe terenul în suprafață de 9756 m2.

P.O.T. maxim propus = 37,77 % ; Sc = 3684,80 m2;

C.U.T. maxim propus = 1,14 Acd/mp teren; Sc desfășurată = 11104,40 m2.

Retrageri minime față de limitele laterale:

– N – E = 6,90 m, față de limita către drum;

– N – V = 10,00 m față de limita către strada Aaron Florian (fostă Dumitru Brătianu);

– S – E = 10,00 m față de strada Emil Mortun (fostă Jan Constantinescu);

– S – V = 6 ,00 m – 7, 00 m față de limita către strada Dumitru Brătianu (fostă Nicolae Brânzeu).

Spații verzi – se propune amenajarea unei suprafețe de 2131,00 m2 (21,84 %) spații verzi amenajate la sol.

Se propune amenajarea la sol a unui număr de 168 locuri de parcare.

Accesele carosabile se fac din străzile Aaron Florian (fost Dumitru Brătianu), Dumitru Brătianu (fost Nicolae Brânzeu) și Emil Mortun (fost Jan Constantinescu).

Din punct de vedere al circulațiilor gabaritele actuale ale străzilor sunt:

-strada Dumitru Brătianu prospect 8,61 m din care – carosabil de 2 x 3,00 m + trotuar între 1,27m și 1,33m.

-strada Aaron Florian (fost Dumitru Brătianu) cu prospect de 9,00 m.

-strada Dumitru Brătianu (fost Nicolae Brânzeu) cu prospect de 8,42m din care – carosabil de 2 x 3,00 m + trotuar între 1,10 m și 1,22 m.

– strada Emil Mortun (fost Jan Constantinescu) cu prospect de cca. 9,00 m și 5,94 m la intersecția cu Jan Constantinescu.

În zona studiată cele 3 străzi formează un inel în jurul terenului, acestea urmând a deservi doar loturile din zonă. Din punct de vedere al circulaţiilor gabaritele actuale ale străzilor vor fi:

– strada Aaron Florian prospect 9,00m din care carosabil de 2 x 4,20 m + trotuar de 1,40 m pe o latură.

S-a propus amplasarea trotuarului la strada în interiorul parcelei studiate, pentru a permite accesul din stradă la locurile de parcare.

– strada Dumitru Brătianu (fostă Nicolae Brânzeu) prospect 8,42m din care carosabil de 2 x 3,00 m + trotuar de 1,10m. respective 1.22

– strada Emil Mortun (fostă Jan Constantinescu) cu prospect de 9,00 m.

S-a propus fluidizarea traficului prin retragerea către latura nord vest (colț strada Aaron Florian cu drum nr. cad. 98425) a limitei de proprietate fata de stația de epurare aparținând SC Apă Canal 2000. În acest mod se va putea circula cu autovehiculele pe drumurile existente.

De asemenea se va amenaja un acces carosabil solicitat de către ISU Argeș de 6,00m lățime pe latura sud-vest din strada Dumitru Brătianu.

Parcarea de reședință se va realiza în cadrul proprietății cu acces din strada Aaron Florian pe latura nord-vest, din strada Emil Mortun pe latura sud-est și din drum de acces (fără denumire) pe latura est.

Proiectul se află la punctul 6 pe ordinea de zi.

Reamintim faptul că, propunerile afaceristului Bobi Marinescu au surprins de-a lungul timpului. La o dezbatere a PUG-ului pentru municipiul Pitești, acesta a afirmat că vrea să construiască un bloc și să facă drum prin cimitir.  Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Omul de afaceri Bobi Marinescu a vrut bloc cu drum prin cimitir.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Lidia spune:

    Intr-o țară in care institutiile publice nu-și fac treaba, nimeni nu raspunde de nimic, se ajunge la constructii aberante, unde oameni bolnavi mintal pt imbogatire fac drum prin cimitir . Sper ca primaria să stopezea proiectul acesta halucinant.

  • Dorel spune:

    Îl descurcă băieții din primărie până la urmă. Ăia cu care s-a mânjit până acum și care i-au reparat drumul peste râul Doamnei, deși era în garanție. Acum garanția a trecut la cine a intervenit, adică la primărie și a scăpat Bobiță. E penal peste tot în lume , poate se vede și la organele abilitate.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90