Donaris 930 x 122

lei

politisti-cascheta

AFLĂ CE SALARII AU PRIMIT ÎN IUNIE POLIŢIŞTII ARGEŞENI!

Inspectoratul General al Poliţiei Române a făcut publice veniturile salariale aferente lunii iunie ale lucrătorilor din structurile sale, inclusiv ale angajaţilor din judeţul Argeş. Conform documentului, personalul contractual din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş a avut salarii cuprinse între 515 lei şi 2.445 de lei.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Funcţionarii publici au avut venituri mult mai mari. Salariul minim a fost de 851 de lei, faţă de 4.329 de lei cât a fost salariul maxim. Trecând la ofiţeri, cei fără funcţii de conducere au încasat între 1.192 şi 4.838 de lei, în vreme ce ofiţerii care au şi funcţii de comandă au primit între 2.627 şi 9.398 de lei. În ceea ce-i priveşte pe agenţii de Poliţie, care fac de obicei toată munca de teren, aceştia a avut salarii cuprinse între 1.026 şi 3.142 de lei.

Sumele de mai sus pot include şi diverse prime ori drepturi salariale câştigate în instanţă, pe baza unor hotărâri judecătoreşti.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90