930×122 CAPRA 5

meteorologi

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

Administraţia Naţională de Meteorologie a făcut publică în urmă cu puţin timp o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 13-26 iulie, pentru toate regiunile din ţară.

Citiți și: Neobișnuit ce urmează! Vremea, o nouă schimbare

Pentru regiunea Muntenia, din care face parte şi judeţul Argeş, meteorogii estimează că vremea se va încălzi treptat în prima săptămână a intervalului de prognoză, de la valori medii diurne de 28 de grade Celsius pe 14 iulie, spre 34-35 de grade Celsius, în medie, în jurul datei de 20 iulie.

Totodată, temperaturile minime se vor situa între 15 şi 17 grade Celsius, în medie, în prima săptămână, iar apoi regimul termic nocturn va fi relativ constant, caracterizat de o valoare medie de 18 grade Celsius.

Citiți și: Trei cutremure în aproximativ o jumătate de oră!

Fenomene specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala în general pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în zilele de 14 şi 21 iulie.

(Foto: radio21.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90