930 x122 grota rece

meteorologii

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND!

Meteorologii anunţă că în acest weekend vremea va fi, în general, frumoasă, existând însă pe alocuri şi şanse să se producă precipitaţii, dar nu însemnate cantitativ.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Pentru astăzi, de exemplu, se anunţă cer mai mult senin, cu temperaturi maxime ce ajung la 25-26 de grade Celsius, dar şi cu vânt care va bate cu până la 17 km la oră, din direcţia Est.

Duminică se menţin aproape aceleaşi caaracteristici ale vremii ca şi astăzi, cu menţiunea că vor fi mai mulţi nori, iar umiditatea se va situa în jurul valorii de 63%. Vântul va sufla tot cu circa 17 km la oră şi din aceeaşi direcţie ca şi astăzi.

Citiți și: Ger în Argeș. – 15 grade Celsius. Unde s-a întâmplat

Şi luni, în prima zi de şcoală, vremea se anunţă a fi frumoasă. Cerul va fi parţial înnorat, iar temperatura maximă va fi ceva mai scăzută, mercurul din termometre urcând doar până la 23 de grade Celsius. Vântul va sufla mai puternic decât în weekend, cu aproape 20 de km la oră.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90