930 x122 grota rece

Nor Express

    Ai o afacere online? Nor Express este partenerul tău de încredere!

    Ai o afacere online? Nor Express este partenerul tău de încredere!

    Citiți și: De ce să apelezi la serviciile Nor Express? Noi știm! Află și tu!

    Ești un antreprenor la început de drum sau deja știi cum „stă treaba” în domeniul afacerilor?

    Activezi în mediul online, iar produsele tale trebuie să ajungă rapid, în siguranță și cu costuri optime la destinație?

    În oricare dintre aceste situații te-ai afla, cu siguranță un ajutor nu strică niciodată. Iar aici intervine Nor Express. Este partenerul tău de încredere!

    Externalizarea pentru eficiență maximă

    Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le oferă Nor Express este posibilitatea de externalizare completă a procesului de ambalare și expediere.

    Specialiștii îți stau la dispoziție indiferent că ai 10 sau 1.000 de livrări pe lună. Tu doar trebuie să te lași pe mâna celor mai buni din domeniu!

    Totul, la cele mai bune costuri de pe piață. Nor Express optimizează costul, timpul și spațiul!

    Astfel, resursele financiare și umane le poți redirecționa către alte arii esențiale ale afacerii.

    Spațiu de depozitare și ambalare profesională

    Lipsa spațiului de depozitare nu mai reprezintă o problemă pentru clienții Nor Express.

    Antreprenorii pot beneficia de serviciul de depozitare. Așadar, dacă ai nevoie o soluție pentru stocarea mărfurilor înainte de expediere, Nor Express este soluția.

    Fiecare colet este ambalat în mod profesionist, iar produsele ajung în siguranță la destinație.

    Expedierea se face rapid, iar pentru acest lucru nu contează modalitatea: cu mașina, avionul sau vaporul, coletul tău ajunge oriunde.

    Asistență vamală și expedieri internaționale

    Antreprenorii care activează în domeniul online, de pildă, trebuie să știe că mai au un avantaj.

    Astfel, Nor Express ajută la simplificarea procesului de vamalizare. În tot acest timp, te poți ocupa de altceva. Toată atenția și energia ți le puteți îndrepta spre o vacanță, de ce nu?

    Cu Nor Express nu ai parte de griji!

    Costuri competitive și un punct de contact unic

    Evident, partea financiară contează enorm! Așa că la Nor Express vei găsi unele dintre cele mai accesibile costuri de livrare din România.

    Și, în plus, odată ce ai apelat la reprezentanții companiei, trebuie să știi că nu vei fi pasat de la o persoană la alta.

    Un singur profesionist se va ocupa de toate expedițiile și va fi persoana de contact pentru tot ce ai nevoie. Eviți astfel să iei legătura cu 3-4 departamante de call center ale diferitelor firme de curierat tradiționale.

     

    Unde găsiți compania Nor Express

    Nor Express își desfășoară activitatea din sediul central situat în Pitești, pe strada Țepeș Vodă, nr. 7, fiind ușor accesibil pentru toți antreprenorii care doresc să viziteze.

    Mai multe informații despre serviciile oferite, inclusiv detalii de contact și actualizări, pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook (Nor Express), pe site-ul www.norexpress.ro, și pe pagina de Instagram (noreexpress.ro).

    Pentru întrebări sau pentru a iniția o colaborare, echipa Nor Express este disponibilă la numărul de telefon 0756 258 732.

    Alegeți Nor Express ca partener de încredere și concentrați-vă pe ceea ce contați cu adevărat – creșterea afacerii dvs. într-un mod sustenabil și eficient.

    Ai o afacere online? Nor Express este partenerul tău de încredere!

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90