930 x122 grota rece

planuri

AI PLANURI PENTRU WEEKEND? AFLĂ CUM VA FI VREMEA!

Nu mai este mult până la Crăciun, dar sunt destui argeşenii care profită de orice weekend pentru a se bucura de un fel de mini-vacanţă. Fie că v-aţi planificat să petreceţi timpul acasă, fie că aveţi planuri de călătorie, este bine de ştiut cum va fi vremea în aceste două zile de weekend.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Conform meteorologilor, astăzi vremea va fi în general frumoasă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime de până la 10 grade Celsius şi minime de până la 1 grad Celsius. Cerul va fi mai mult senin, doar vântul va face unele probleme, fiind prognozate rafale care vor ajunge la circa 15 km la oră.

Pentru mâine, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă coboară spre minus 1 grad Celsius. Cerul va fi parţial acoperit de nori şi pe alocuri va fi ceaţă. Noaptea, vântul se va înteţi.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Pe parcursul săptămânii care urmează vreamea va fi cam la fel cu cele două zile de weekend, cu menţiunea că va fi în unele zile mai frig, cu temperaturi care vor fi şi la jumătate din temperatura maximă de azi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90