930X122 MAIA

ajutoare

AJUTOARELE DIN ARGEȘ AU AJUNS LA SINISTRAȚI

Ajutoarele din Argeș au ajuns la sinistrați. Astăzi, un camion încărcat cu donații, colectate în ultima săptămână de la cetățenii din Mioveni, Pitești și Câmpulung, a ajuns la persoanele afectate de inundații din zona Săcele, județul Brașov.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Din orașul Mioveni s-au colectat îmbrăcăminte și încălțăminte noi, precum și importante cantități de alimente neperisabile (conserve, ulei, zahăr, făină etc).

Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumește  tuturor celor care au răspuns pozitiv campaniei de ajutorare și au contribuit cu produse de calitate, în special Magazinului „Iulian”.

Citiți și: Anunț uriaș despre ajutoarele de încălzire și energie!

La Mioveni, campania a fost gestionată de Primăria Orașului și Asociația Împreună pentru Mioveni, cu sprijinul SC S.Ed.C. Mioveni.

Acestă campania este organizată de Ministerul Afacerilor Interne, în colaborare cu Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, Primăria Mioveni, Primăria Pitești și Primăria Câmpulung,

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA