930 x122 grota rece

alarme false

ALARME FALSE ÎN ARGEȘ. SALVATORI PUȘI PE DRUMURI DEGEABA

Alarme false în Argeș. Salvatori puși pe drumuri degeaba. În anul 2019, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a fost solicitat să intervină la nu mai puțin de 17.445 de evenimente (o medie de 48 pe zi). Dintre acestea, 6.438 au fost acțiuni de urgență și 11.007 acțiuni SMURD.

Citiți și: Pitești: La un pas de tragedie în plin Centrul orașului

Intervențiile au fost în creștere în 2019 cu 7 procente față de cele din 2018.

Informațiile sunt incluse într-un raport de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate de ISU Argeș în 2019, raport care a fost prezentat astăzi într-o conferință de presă (foto interior) susținută de conducerea inspectoratului la sediul instituției.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Potrivit raportului, în 77 de cazuri autoritățile au fost solicitate degeaba, fiind vorba de alarme false. De asemenea, în alte 118 cazuri salvatorii au fost întorși de pe traseu, nemaifiind nevoie de intervenția lor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90