NOR CURIER 930X122

auchan

ALERTĂ ALIMENTARĂ: CLIENȚII AUCHAN, AVERTIZAȚI

Alertă alimentară: Clienții Auchan, avertizați.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

”În urma unei reclamații, compania Auchan recheamă articolul următor: Pouce File de somon afumat 100 g, cod EAN: 5949084000153, produs în 10.01.2019, exp 23.02.2019. În urma analizelor efectuate, s-a detectat Listeria monocitogenes.

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt invitate să nu le mai consume și să se întoarcă cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma”, precizează Auchan pentru Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). AICI, comunicatul și detalii despre produs.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

„Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greață, vomă și dureri gastrice. Poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit”, avertizează ANSVSA.

Amintim că în urmă cu aproximativ o săptămână Auchan a scos de la comercializare, din același motiv, un alt lot de file de somon afumat. Amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3