930 x122 grota rece

cod galben

ALERTĂ METEO: ARGEȘUL, LOVIT DE FURTUNI

Alertă meteo: Argeșul, lovit de furtuni. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Atenționarea este valabilă pentru mai multe județe, printre care și Argeș, pentru perioada 13 iunie, ora 14 – 15 iunie 2018, ora 8.

Potrivit ANM, în Banat, Crișana, Oltenia, Maramureș, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei (inclusiv județul Argeș) și în zonele de munte, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse chiar 60…80 l/mp, îndeosebi în sud-vest și în zona montană.

În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe suprafețe mici, în special pe parcursul zilei de joi, 14 iunie, mai transmite sursa citată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90