930 x122 grota rece

carrefour

Alertă! Sortimente de înghețată cu ingredient cancerigen depistate în Carrefour

Potrivit HotNews, mai multe loturi de înghețată au fost retrase de la vânzare din hipermarketul Carrefour, din cauza faptului că, în compoziția lor au fost găsite cantități de oxid de etilenă, un ingredient cu potenţial cancerigen.

Citiți și: Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

Vă informăm ca urmare a notificării primite din partea producătorului Froneri Franța, CARREFOUR ROMÂNIA SA a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolelor menționate mai jos. Motivul rechemării: prezență oxid de etilenă în aditivul utilizat în fabricarea produselor – guma de carruba”, a transmis Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Lista produselor cu probleme poate fi consultată, AICI.

Citiți și: Multe locuri de muncă disponibile în noul Argeș Mall. Ce se caută și ce se oferă

Persoanele care au cumpărat produse din loturile precizate mai sus sunt rugate să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au luat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

De asemenea, și lanțul de retail Auchan a făcut un anunț similar către clienți. Acesta retrage de pe piață mai multe loturi de înghețată Milka și Kit Kat, care ar conține aceiași compoziție de oxid de etilenă.

Lista produselor cu probleme poate fi consultată, AICI.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA