930 x122 grota rece

Pitesti

ALERTĂ! SUSPICIUNE DE SCARLATINĂ LA O ȘCOALĂ DIN PITEȘTI

Alertă! Suspiciune de scarlatină la o școală din Pitești. Un copil, elev al Școlii Gimnaziale nr. 5 „Nicolae Iorga” din Pitești, este suspect de scarlatină.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Copila a fost dusă pentru mai multe investigații la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Pitești, după ce analizele de laborator au ieșit pozitive.

Ulterior, micuța a fost internată cu suspiciune de scarlatină, medicii dorind să o țină sub observație pentru a vedea evoluția stării de sănătate a elevei.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

De asemenea, potrivit informațiilor noastre, este posibil să mai existe un al doilea caz de suspiciune de scarlatină la aceeași unitate de învățământ.

Am luat legătura cu conducerea Școlii Gimnaziale ”Nicoale Iorga” pentru un punct de vedere. Directorul Luminița Bratu a declarat pentru ePitești că ”au existat suspiciuni de scarlatină, dar după ce s-a efectuat o primă analiză, urmând celelalte probe, nu s-a confirmat existența beta-hemoliticului.” (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90