EcoMoto 930×122

invazie

Alertă totală! Putin este pregătit să atace un nou teritoriu. S-a aflat data invaziei

Informația momentului care produce românilor și mai multă teamă!

Citiți și: Ce se întâmplă în case, noaptea, este ca-n filmele horror!

Rusia este pregătită să atace Republica Moldova, iar acest lucru se va întâmpla în viitorul foarte apropiat, potrivit unor surse din contraspionajul ucrainean.

Posibila dată a atacului este chiar 9 mai.

Citiți și: (VIDEO) INVAZIE DE GÂNDACI PE O STRADĂ DIN PITEȘTI

Rusia a elaborat un plan clar de atac, iar motivul va fi recunoașterea de către Rusia a independenței Transnistriei. Acest lucru a fost raportat de Canalul 24, citând surse din interiorul serviciului de spionaj.

Potrivit unor surse din contraspionajul ucrainean, victoria Rusiei ar putea duce la deschiderea unui nou „al doilea front”, în partea sud-vestică, transmite Channel 24.

De asemenea, sursele citate afirmă faptul că invadarea Ucrainei a fost doar începutul pentru Rusia.

KREMLINUL ARE UN PLAN CLAR DE A INVADA MOLDOVA

„Deschiderea celui de-al doilea front este de importanță strategică, întrucât va aduna rezerve umane și echipamente ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Serviciul de contrainformații a spus că prezența trupelor ruse în regiune va destabiliza situația politică din Balcani.

Kremlinul are un plan clar de a invada Moldova, ceea ce este o altă confirmare a faptului că Ucraina este doar o rampă de lansare pentru Rusia, iar rușii nu intenționează să se oprească afirmă sursa citată. Pentru ruși este important să formeze un coridor terestru pentru a pompa Transnistria cu arme. Dar forțele armate ale Ucrainei pun o rezistență acerbă în sudul Ucrainei”, arată Channel 24.

Serviciile de informații consideră că  Vladimir Putin ar putea decide să alăture Transnistria Rusiei. Iar Putin poate implementa „Scenariul Donbas”, deoarece există amenințarea că Rusia va încălca integritatea teritorială a Moldovei și va recunoaște independența Transnistriei așa cum a făcut cu părțile ocupate din regiunile Donețk și Lugansk ale Ucrainei.

DATA INVAZIEI AR PUTEA FI CHIAR 9 MAI

„Federația Rusă intenționează să aterizeze trupe aeriene pe avioane și elicoptere Il-76 în Transnistria. Avioanele și elicopterele ar fi zburat din Crimeea ocupată. Avioanele rusești ar putea fi doborâte de apărarea aeriană ucraineana”, explică serviciul de informații.

„Data invaziei Rusiei în Moldova poate fi 9 mai sau una din zilele următoare. De Ziua Victoriei, Putin ar putea declara recunoașterea de către Rusia a independenței Transnistriei. Serviciile speciale ruse pot planifica o debarcare la Tiraspol simultan cu organizarea de revolte și proteste la Chișinău”, a mai avertizat serviciul de contrainformații ucrainean, citat de 24tv.ua.

Sursă: Evenimentul Zilei

Foto descriptiv: Romania TV

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gancea Viorel ARN spune:

    E destul de clar. Dumnezeu sa aibe mila de Romania.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3