New Profesional Consult 930 x 122

invazie

INVAZIE ÎN PARCĂRILE DIN PITEȘTI

Invazie în parcările din Pitești. Tot mai mulți piteșteni se plâng că nu au locuri suficiente de parcare la blocurile în care locuiesc din cauza unor persoane care parchează aici mașini de mare tonaj.

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Este vorba despre microbuze și chiar autobuze, dar și mașini de marfă diverse care depășesc 3,5 tone. Conform hotărârilor Consiliului Local, astfel de mașini nu au ce căuta în parcările de reședință. Mai mult, a fost instituit chiar și un program special de aprovizionare a magazinelor de către mașinile de marfă, tocmai pentru a decongestiona traficul și parcările.

Cine nu respectă aceste prevederi poate fi amendat de Poliția Locală. Totuși, unii par să nu se mai sperie nici de amenzi, din moment ce practica parcării mașinilor mari la blocuri continuă.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3