930×122 CAPRA 5

alin călinescu

Alin Călinescu: O soluție pentru părinți și elevi din Mioveni

Alin Călinescu: O soluție pentru părinți și elevi din Mioveni

Citiți și: Mioveni: Oamenii au decis! Viitorul primar a fost ales!

,,𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 „𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚̆” 𝐢̂𝐧 𝐌𝐢𝐨𝐯𝐞𝐧𝐢: 𝐨 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐚̆𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢

Urmând modelul implementat deja cu succes în Pitești, vrem să transformăm și educația din Mioveni!

Citiți și: Alin Călinescu: ,,Susțin sportul de performanță și de masă”

SDS, sau „Școala după Școală”, este un program de tip afterschool destinat elevilor de toate vârstele, care își propune să ofere sprijin academic, activități recreative și dezvoltare personală într-un mediu sigur și stimulativ.

Programul s-a dovedit un succes în Pitești, demonstrând că poate aduce multiple beneficii pentru elevi, părinți și comunitate.

Prima etapă presupune identificarea de surse de finanțare pentru construcția de corpuri suplimentare de clădire în cadrul școlilor participante la program, inclusiv cu săli de masă și săli de lectură.

Alin Călinescu: O soluție pentru părinți și elevi din Mioveni

Aceste spații suplimentare le vor oferi elevilor posibilitatea de a învăța și de a-și face temele în timpul programul SDS.

Mulți părinți se confruntă cu dificultăți în găsirea unor soluții pentru îngrijirea copiilor în orele de după școală, mai ales că programul de muncă se încheie de obicei după terminarea orelor de școală.

Citește și: Alin Călinescu: ,,Proiectul nostru va transforma acest loc”

SDS va oferi o soluție binevenită pentru acești părinți, care vor fi liniștiți știind că elevii își petrec după-amiezile într-un mediu sigur și stimulativ și că după încheierea programului de afterschool pot petrece timp de calitate cu copiii, fără grija temelor.

Să aducem acest program în Mioveni înseamnă o calitate mai bună a vieții pentru copii și familiile lor.”

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90