pizzeria sapori  930 122

alin călinescu

Alin Călinescu: Revitalizăm complet Parcul Tineretului

Alin Călinescu: Revitalizăm complet Parcul Tineretului

Citiți și: Mioveni: Oamenii au decis! Viitorul primar a fost ales!

,,𝐑𝐞𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧𝐚̆ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐚̆ 𝐚 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢

În mandatul meu sunt hotărât să aduc îmbunătățiri semnificative Parcului Tineretului, transformându-l într-un loc vibrant și atrăgător pentru comunitatea noastră.

Citiți și: Alin Călinescu: ,,Susțin sportul de performanță și de masă”

Parcul Tineretului este actualmente singurul spațiu verde din oraș.

Ca atare, intenționez să optimizăm utilizarea fiecărui metru pătrat pentru a valorifica spațiul la capacitatea maximă.

Alături de echipa mea, am analizat cu atenție fiecare zonă, pentru a gândi spații funcționale și atractive pentru comunitate.

Astfel, vom dezvolta facilități mai diverse care să satisfacă nevoile și interesele variate ale locuitorilor Mioveniului.

De la zone de relaxare și plimbare la zone de joacă pentru copii, terenuri de sport și spații pentru evenimente comunitare, ne propunem să facem din Parcul Tineretului un loc pentru toată lumea.

Investiția noastră va moderniza atât infrastructura parcului, cât și mobilierul urban, pentru a face din Parcul Tineretului un loc sigur, confortabil, atractiv și plăcut pentru vizitatori.

Este foarte important pentru mine să implicăm și comunitatea în procesul de regenerare urbană a Parcului Tineretului.

Feedbackul și sugestiile voastre sunt esențiale pentru a ne asigura că proiectul răspunde nevoilor și dorințelor locuitorilor Mioveniului.

Parcul Tineretului își așteaptă transformarea într-un loc emblematic al orașului, un spațiu unde ne putem întâlni, relaxa și bucura împreună de natură.”

Alin Călinescu: Revitalizăm complet Parcul Tineretului

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3