EcoMoto 930×122

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, președintele Senatului, pentru ePitești, despre scandalul cu PSD

Președintele Senatului României, Alina Gorghiu: „Preocupările PNL sunt altele decât polemica zilnică”

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Președintele interimar al Senatului României, Alina Gorghiu, care este și președinte PNL Argeș, a reacționat la materialele apărute în publicația noastră privind relația cu PSD, pe de-o parte, și, pe de alta, un sondaj de opinie care ar fi fost comandat de PNL și potrivit căruia PSD ar domina scena politică argeșeană, conform site-ului criterii.ro. Detalii AICI – Argeș. PSD distruge PNL și USR în sondaje

Amintim că PSD Argeș a emis recent un comunicat de presă în care acuză politizarea unei acțiuni a PNL în care au fost implicați elevi și la care a participat și Alina Gorghiu. În urma acestui eveniment, PSD Argeș a cerut demiterea sau demisia inspectorului școlar general adjunct Cătălina Dumitrașcu (foto).

Citiți și: Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Reacția PNL Argeș nu a întârziat să apară, toate detaliile le puteți (re)citi, AICI – Război TOTAL între PSD și PNL la Pitești! Vorbe grele pentru adjuncta ISJ Argeș

Președintele interimar al Senatului României ne-a contactat în această seară pentru a clarifica situația din punctul său de vedere.

Iată ce ne-a transmis senatorul Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș:

Respect opinia oricui, dar consider ca oportune și aceste precizări.

A fost o întâlnire reușită la care am participat în calitate de argeșeancă. Mă bucur că am putut fi într-o sală unde peste 300 de tineri au contat și absolut deloc nu a contat vreun partid.

A fost un eveniment dedicat absolut în totalitate elevilor. Sunt convinsă că și celelalte ediții vor avea același succes. Elevii argeșeni merită atenție.

Le mulțumesc tuturor pentru mesajele de după! Aprecierea lor contează infinit mai mult decât orice jigniri din partea competitorilor politici.

În rest, pentru rigoare, preciezez că PNL nu a făcut niciun sondaj pe județul Arges, asa cum menționați dvs. Există un sondaj pe Pitești care infirmă informațiile date de dvs.

Preocupările PNL sunt altele decât polemica zilnică. Vă asigur de respectul nostru.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90