New Profesional Consult 930 x 122

isj

Război TOTAL între PSD și PNL la Pitești! Vorbe grele pentru adjuncta ISJ Argeș

Război TOTAL între PSD și PNL la Pitești! Vorbe grele pentru adjuncta ISJ Argeș

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

PSD și PNL, adică un partid de stânga și unul de dreapta, guvernează împreună la nivel central. Nu e o situație nemaîntâlnită, și în alte părți se poartă această coabitare.

Între aceste două partide există șicane și la centru, dar în teritoriu este mare jale!

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Un exemplu este Argeșul, aici unde PSD conduce județul, iar PNL joacă „tare” în opoziție.

Cum s-ar spune, de la centru s-a dat liber ca fiecare partid să facă ce vrea și cum vrea.

Nu trece săptămână să nu auzi de atacuri între cele două partide.

Ba în Consiliul Județean, ba în Consiliul Local Pitești, ba în diverse localități. Se intră „la rupere”, cum s-ar spune, mai ales de când Alina Gorghiu a preluat conducerea PNL Argeș.

Un exemplu în acest sens este la Inspectoratul Școlar Județean, unde inspectorul general adjunct Cătălina Dumitrașcu (PNL) îl „lucrează” pe inspectorul general școlar Dumitru Tudosoiu (PSD) cu tot ce poate și când poate.

Dumitrașcu (foto) este și consilier local în CL Pitești, și membră – printre altele – în CA – ul de la Centrul Cultural Pitești. Impusă, bineînteles, de așa-zisă majoritate PNL-USR din CL Pitești.

De ce așa-zisă majoritate, poate vă întrebați?

Păi „i-a aliniat” primarul PSD-ist Gentea pe (aproape) toți consilierii. Începând de la cei doi viceprimari Mihăilescu, de la USR, și Tofan de la PNL (deocamdată!), pâna la Mihai Coteț, președintele PNL Pitești, care nu a avut curajul la penultima conferință de presă organizată de PNL Pitești nici măcar să îi pronunțe numele primarului Gentea. Coteț critica de zor anumite aspecte din Consiliul Local care nu i se păreau că ar fi în regulă și cam atât.

Și când a fost întrebat de un jurnalist prezent la conferință la cine se referă, clar și concret, pauză!

Răspunsul acestuia a fost ULUITOR: „Uitați-vă la ședințele CL-ului și vedeți acolo!”, neavând bărbăția necesară de a rosti numele primarului Gentea! 

Când vine vorba despre ceilalți băieți (că „bărbat” e un cuvânt mare) de la PNL și USR din CL Pitești, ședință de ședință, aceștia parcă sunt „seduși” de primar. Niciunul nu pare să-i iasă din cuvânt edilului piteștean! Rar „ciripește” cineva! Gentea dovedește maximă dibăcie politică! Bravo lui!

ALEGERILE LOCALE DIN 2020

Îmi aduc aminte, imediat după alegerile locale din 2020, cu ce elan începuseră ei, PNL-iștii și USR-iștii! Ziceai că acum îl pun la zid pe bietul primar Gentea…

DECEMBRIE 2022

În fine, trecem peste! Dar ca idee, și oamenii care v-au votat trebuie să știe că vă dați ceea ce nu sunteți, domnilor care vă certați de mama focului cu PSD-ul prin postări pe Facebook!

Revenind la șicanele dintre cele două partide, deunăzi s-au „tăiat” dintr-o fotografie capetele inspectorului general Tudosoiu și ale primarului Cristian Gentea care participau la o festivitate de premiere cu burse a unor elevi din Argeș.

Iar, joi, acum două zile, Cătălina Dumitrașcu, adjuncta generalului Tudosoiu, a adus la Teatrul „Davila” zeci de elevi, elevi care s-au trezit cu Alina Gorghiu în față care le vorbește despre avantajele liberalismului.

De aici, o întreagă discuție și ceartă între cele două partide!

PSD Argeș s-a făcut foc și pară și a acuzat PNL că politizează activitatea în școli și a emis un comunicat de presă acid în care, cităm:

Cerem demiterea inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu, pentru modul obscen în care a politizat o activitate în care au fost implicați elevi. Sub paravanul Asociației Generale a Profesorilor de Limba Franceză din Argeș, ieri, a fost organizată o așa-zisă sesiune de dezbateri în care de fapt s-a făcut campanie electorală la modul cel mai abject.

La eveniment au fost chemați și o serie de artiști pentru a lăsa o umbră de seriozitate.

Elevii s-au trezit însă acolo cu președintele PNL Argeș Alina Gorghiu, cu Adriana Săftoiu (fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu și demnă de istoria liberalilor), cu Mihai Coteț, de la PNL Pitești, și alte câteva personaje care, deși anonime în viața publică, sunt membri PNL

Dovadă a politizării acestui eveniment în care au fost implicați elevii sunt chiar fotografiile postate de liberali și materialele de presă pe care aceștia le-au comandat.„.

Liberalii nu au stat cu mâinile în sân și au replicat pe rețelele de socializare că și PSD ar politiza diverse activități educative și au dat o replică tăioasă la comunicatul PSD.

Obișnuiți doar cu statutul de bugetari, pesediștii nu pot înțelege că pe lumea aceasta există oameni care au o profesie, o carieră, un business, o preocupare în afara partidul din care fac parte.

Domnilor și doamnelor din PSD, oamenii nu pot fi definiți de sigla de partid și nu trebuie să înceteze să devină cetățeni implicați doar pentru că au o opțiune politică.

Isteriile PSD ne lasă cât se poate de reci. Golăneala, grosolănia, intimidarea, misoginismul nu mai funcționează. Uitați-vă la calendar, suntem în 2022! Oamenii au și alte preocupări decât să lucreze la stat și să stea drepți în fața unor șefuleți de partid pe care oricum îi înjură imediat ce întorc cefele.”

Așadar, și dă-i, și luptă, care mai de care să iasă în evidență.

Cert este că acest scandal perpetuu – care are drept miză pregătirea alegerilor din 2024 – nu face bine nimănui și în special cetățenilor acestui județ care vor coerență, eficiență și performanță de la guvernanți, și nu încleștări pe teme care nu îi interesează mai deloc!

Pentru a încheia așa cum se cuvine, săptămâna trecută a apărut un sondaj cu privire la intențiile de vot din Argeș, mai multe detalii și subiectul pe larg, AICI – Argeș. PSD distruge PNL și USR în sondaj, trendul este unul foarte clar cu PSD de departe câștigător, AUR vine puternic din spate, PNL și USR sub 10% ambele, asta înseamnă practic –  nimic!

Dacă nu se schimbă ceva, cel puțin la PNL Argeș, cuvântul „distruge” pe care l-am folosit la materialul anterior este mic. Pariez că la următoatele alegeri PSD și AUR vor juca finala!

Cine are curaj să mă contrazică, argumentat, în acest moment?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3