EcoMoto 930×122

canal colector

Alo, Primăria Pitești! Se aude, se vede? Canalul din zona străzilor Bucovina și Boteanu, focar de infecție

Locatarii din zona străzilor Bucovina și Dimitrie Boteanu se plâng și sunt revoltați de canalul colector din zonă, care, din cauza faptului că nu a fost curățat, a devenit, spun ei  „un focar de infecție”.

Citiți și: Avocatul Cristina Lețu: Ce trebuie să faci când ai probleme cu vecinii

Povestea este scurtă și până la acest moment fără rezolvare.

Citiți și: Focar de infecție! Zeci de locatari în pericol

Ajuns la capătul răbdării, unul dintre locatari i-a scris chiar și primarului, Cristian Gentea, în speranța că se va găsi o rezolvare la problemă, însă fără succes.

Același locatar ne-a contactat și pe pagina de facebook  epitesti.ro  pentru a ne relata despre problema cu care se confruntă comunitatea din zonă din cauza faptului că, nimeni nu vine să curețe canalul colector.

Canalul colector din zona străzilor Bucovina și Dimitrie Boteanu este un focar de infecție pentru noi, toți locatarii din zona, care avem copii mici. Nu se mai poate, nu mai putem accepta așa ceva!”, ne-a transmis cititorul.

În urma acestui mesaj, epitești.ro a luat legătura cu reprezentanții primăriei care ne-au transmis că vor lua în evidență sesizarea și vor acționa  în acest sens.

După o perioadă, același cititor ne-a scris că, problema este încă nerezolvată, iar în zonă nu s-a deplasat nimeni.

Nu a venit nimeni, eu unul nu am văzut pe nimeni, important este să trimită pe cineva de la salubritate să curețe canalul.„, a declarat acesta.

În condițiile meteo din ultimele zile, în care a plouat abundent, problema este mult mai mare cu cât canalul de colectare riscă să dea pe dinafară.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3