EcoMoto 930×122

spray

Alte imagini revoltătoare de pe Transfăgărășan! Urs atacat cu spray de un bărbat

Alte imagini revoltătoare de pe Transfăgărășan! Urs atacat cu spray de un bărbat

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

Un alt incident revoltător a fost surprins pe Transfăgărășan. La doar câteva zile distanță după ce un bărbat, aflat într-o mașină, a aruncat cu o sticlă într-un urs, o altă persoană a fost surprinsă atacând un alt animal sălbatic ieșit la marginea drumului, în căutare de hrană.

În imaginile surprinse se observă cum un șofer îi aruncă unui urs ieșit în drum ceva de mâncare. Apoi, animalul se retrage spre marginea șoselei.

Citiți și: Transfăgărășan, deschis pe tot timpul anului: Pas crucial

Ulterior, dintr-o autoutilitară, un bărbat îl înjură pe șoferul care hrănise ursul, iar ulterior, în timp ce trece pe lângă animal scoate mâna pe geam și îi pulverizează spray în față.

Întreaga scenă a fost filmată și postată ulterior pe Facebook de o asociație de protecția a animalelor.

 

Înțelegem că vă deranjează, că dintr-o dată nu mai aveți loc de ei, deși voi v-ați dus peste habitatele lor, nu invers.

Acest drum traversează o zonă de pădure. Pădurea este casa ursului. Este ca și cum îi traversezi sufrageria, nu trebuie să te miri că este acolo.

Niciunul dintre cei doi șoferi nu a procedat corect! Hrănirea urșilor de către oameni nu face altceva decât să pună și ursii și oamenii în pericol.

Dar să îi dai cu spray paralizant unui urs care nu te atacă, este faptă penală.”, este mesajul transmis de asociație în dreptul clipului video.

Potrivit bizbrasov.ro,  autoutilitara în cauză aparține Administrației Bazinele de Apă Argeș-Vedea.

Sursă foto/ video: Facebook Kola Kariola

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Gârleanu spune:

    Plin de cretini!!! La ABAV e plin de cretini,alcooliști, sinecuriști,etc; angajați pe pile sau șpagă. Ce așteptări să ai de la niște imbecili???

  • andrei spune:

    Am zis-o si am sa o repet: Popor de idioti!

  • Andu spune:

    pedepsiți niște animale prin împușcare, animale aflate în mediul lor, Transfăgărășan străbate habitaclul acestor ursi…noi Ie am invadat spațiul.

  • Alex spune:

    Daca vreti sa aplicatie legea sa primeasca amenda si cel ce a hranit ursul, ca acela ii face cel mai mare rau, ii invata sa stea la drum ca milogii in loc sa caute prin paduri si deabia apoi sa vina la drum

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90