Donaris 930 x 122

urs

Argeș. Imagini virale: un om lovește un urs! Poliția, oficial!

Update, 28 iunie, ora 13.59

Citiți și: Se îngroașă gluma: Turiștii se confruntă cu un pericol major

IPJ Argeș transmite: 

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la aruncarea unui obiect către un urs, de către un pasager dintr-un autoturism, care se deplasa pe DN 7C, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

Citiți și: Crește pericolul. Alți urși și-au făcut apariția, după cel de la Pitești

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat, în urma unor imagini apărute în spațiul public, în care un pasager dintr-un autoturism, care se deplasează pe DN7C (Transfăgărășan), aruncă cu un obiect într-un urs, și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.”

Știrea inițială, 25 iunie, ora 17.29 – Argeș. Inconștiență maximă! Filmat când arunca cu sticla în urs!

Un incident halucinant s-a petrecut, în această după-amiază, pe traseul spre Lacul Vidraru.

O persoană a fost filmată în timp ce lovește un urs aflat pe marginea șoselei.

Inconștiență maximă! Filmat când arunca cu sticla în urs!

Inconștiența de care a dat dovadă l-ar fi putut costa viața.

În imagini se observă cum un bărbat iese aproape pe jumătate pe geamul mașinii și aruncă puternic cu o sticlă în animalul sălbatic, care se afla la numai doi pași distantă.

 

Imaginile au fost postate ulterior pe rețelele de socializare, unde au devenit virale.

Autorităţile îndeamnă întotdeauna populaţia la calm și prudență atunci când se întâlnesc cu ursul. De aceea, oamenii sunt sancționați contravențional dacă se apropie de animalele sălbatice, fie să le fotografieze, fie să le hrănească.

Sursă video: Facebook

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Andu spune:

    sa dați ordonanta sa împușcați oamenii pentru un astfel de comportament nu ursii, nu se poate asa ceva…o tara plina de prosti

  • Ciprian spune:

    Mare prost l-a făcut mă-sa p-ăsta. Un imbecil. Trebuia luat și dat lui Moș Martin să se „joace” puțin cu el.

  • Asa nu spune:

    Am facut sesizare la Politie, macar sa-i dea amenda pentru aruncarea deseurilor in spatiul public, daca nu se va simti nimeni pt tentativa de violenta asupra unui animal salbatic. Asa ceva nu se poate

  • Vera spune:

    In loc sa impuscati ursii, amendati un biet om. Puneti animalele inaintea oamenilor, imbecililor!

  • Andrei spune:

    Popor de idioți .

  • Charles Darwin spune:

    Ținând cont de faptul că individul care a aruncat sticla are probabil un IQ din două cifre, voi ceilalți care comentați referitor la ”violența” asupra animalului, ar trebui să știți deja că pe urs îl doare-n umbră de lovitura respectivă, nici măcar nu o simte. Nicio persoană nu poate răni în felul ăsta un urs, prădător în vârful lanțului trofic, fără dușmani naturali. Sunteți de o imbecilitate absolut dezarmantă, doamnelor, domnișoarelor și domnilor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3