Donaris 930 x 122

Luminița Paul

„Ambulanțele plimbă pacienții între spitale în căutarea unui loc cu oxigen”

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul a postat seara trecută, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj în care își exprimă dezamăgirea față de eforturile făcute, în ultimul an, pentru stoparea pandemiei și le cataloghează ca fiind în zadar, deoarece, în momentul de față situația este critică.

Citiți și: Luminița Paul, șefa ambulanței Argeș: „Testăm ziua și noaptea!”

Aceasta afirmă că teoriile false despre virus și vaccin, atât ale unor cadre medicale, cât și ale unor simpli cetățeni, răspândite în rândul populației, au contribuit la ceea ce trăim astăzi.

„M-am vaccinat prima în Pitești, pentru mine și pentru cei din jur, pe 31.12.2020 și nu știam cu ce fel de ser. Aveam vaccinul mult așteptat. V-am informat permanent despre măsurile de protecție și despre rolul vaccinării împotriva COVID-19.

Citiți și: Nu credea în virus, dar a murit de Covid. Şefa Serviciului de Ambulanţă Argeş, precizări despre caz

În August, deși relaxați, v-am atenționat că lucrurile nu sunt roz. Acum mă simt dezamăgită. Dezamăgită de medicii care au uitat de jurământul lui Hipocrate și de cetățenii români care se pricep la toate. Munca noastră, (a celor implicați în stoparea pandemiei), a fost în zadar.

 

Nu am luat-o de la capăt. Am luat-o de la 0 și am ajuns unde am ajuns. Spitale pline, prea multe decese, locuri la ATI 0, prize de oxigen libere 0. Ambulanțele plimbă pacienții între spitale în căutarea unui loc cu oxigen 3-4 ore. OMS vine în România să ne spună ce trebuie să facem.

Austria ne trimite produse medicale. Ungaria ne preia pacienții la ATI. Oare ce am făcut fiecare dintre noi pentru a nu ajunge aici?”, a scris Luminița Paul, Șefa Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, pe pagina oficială de Facebook.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

4 comentarii

 • maria spune:

  Felicitari ,doamna doctor!Cu o floare nu se face primavara!Autoritatile romane au dansat,puteati sa tipati ce trebuie sa faceti ,pentru salvarea romanilor,din iunie si pana acum,politicienii ,inclusiv presedintele trageau de timp sa soseasca la data congresului!Ministrul sanatatii e in functie de partidul politic,toti politicieni=analfabeti!Multa sanatate!

 • Hera spune:

  Sa ajuns aici pentru că această pandemie a fost prost gestionată de Guvernul României.Și de instituțiile statului român.

 • Gavanescu Mihaela spune:

  Suntem aici pentru ca asa se vrea. Bolnavii covid nu au posibilitatea de a-si cumpara antivirale din farmacii, pentru a nu se ajunge la forme grave.
  TOT CE SE INTAPLA ESTE O MIZERIE.
  Indivizi corupti, niste criminali, practic.
  Populatia nu are nicio vina.

 • Mihaela spune:

  Locul cu oxigen este in inima padurii… daca cumva mai este padurea… Iar salvarea este… Dumnezeu tatal si fiul Isus… Ce pacat ca lumea l a uitat ! Iubim icoane, iubim moaste, iubim pacatul…Scriptura arata ca este un Dumnezeu gelos. Oare de ce ne miram ?

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441