New Profesional Consult 930 x 122

acțiune trafic

Amendă RECORD primită de un șofer: 12 000 de lei!

Update, ora 16.18, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

„În ziua de 03 noiembrie a.c., în intervalul 11:00-13:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, polițiști din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, dar și reprezentanți ai I.S.C.T.R. Argeș, au acționat pe DN7, pe raza localității Bascov, pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la normele de circulație pe drumurile publice, precum și al transportului ilicit de marfă sau persoane.

Ca urmare a abaterilor constatate în cele două ore ale acțiunii, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 27.000 de lei, acestea fiind aplicate după cum urmează:

Citiți și: Inconștiență la cote maxime! Cum s-au dat în spectacol doi puști de 17 ani, în trafic

-17 sancțiuni în valoare totală de 2.750 de lei, aplicate conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice;

-2 sancțiuni în valoare totală de 18.000 de lei, aplicate conform HG 69/2012 privind normele operatorilor de transport rutier (atestat de transport al conducătorului auto expirat, respective depășirea masei tehnice maxime autorizate a vehiculului, de la 3.500 kg la aproximativ 5.500 kg);

-o sancțiune în valoare de 6.000 de lei, aplicată conform OG 37/2007, privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto (aparat tahograf necorespunzător).

Acțiunile polițiștilor rutieri argeșeni pe drumurile din județ vor continua.

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 25.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 5 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.”

Update, ora 14.14, Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, transmite:

 

Update, ora 12.15

Un șofer de camion a primit o amendă record atunci când polițiștii l-au luat la verificat. Agenții au descoperit că transporta cu două tone în plus de marfă.

 

Acesta a primit o sancțiune contravențională de 12.000 de lei.

Știrea inițială, ora 11.34 – Polițiști, mascați, câini de urmă, RAR, la ieșirea din Pitești!

În acest moment, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Argeș desfășoară o amplă acțiune de control în trafic, pe DN 7, în zona Hanului Valea Ursului.

Agenții rutieri acționează pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la normele de circulație pe drumurile publice.

De asemenea, aceștia urmăresc și depistarea transporturilor ilicite de mărfuri şi persoane.

La acțiune sunt prezenți și reprezentanți ai RAR, dar și polițiști de la Trupele Speciale, împreună cu câini de urmă.

 

Șoferii care tranzitează această zonă sunt opriți și verificați.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90