EcoMoto 930×122

ilicit

AMENDĂ URIAŞĂ PENTRU TRANSPORT ILICIT DE LEMNE!

Furtul de lemne din pădurile Argeşului este una dintre marile probleme cu care se confruntă autorităţile (care, trebuie spus, nu au fost nici ele tocmai uşă de biserică din punct de vedere al legăturilor cu mafia lemnului).

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Când şi când, în plasa unor reprezentanţi mai zeloşi ai autorităţilor pică şi câte un transport cel puţin ciudat de lemne.

Astfel, poliţiştii Secţiei Rurale Călineşti au depistat 5 persoane cu vârste cuprinse între 32 şi 65 de ani care transportau ilicit 14,7 mc de material lemnos, diverse esenţe.

Citiți și: Autobuze Publitrans în Mioveni și Budeasa? Ce zice șeful transportului metropolitan

Persoanele au fost sancţionate contravenţional conform Legii 171/2010 cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Topoloveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • gik spune:

    un punct de transfer lemne dintrun autocamion intraltul este la Budeasa Mare undeva dupa renumitele plaje .
    Am asiistat la un stfel de transfer si nimeni nu a fost deranjat.
    Sa inteleg ca Politia nu cunoaste situatia sau are nevoie de un anunt/telefon .!
    E cazul sa va autosesizati!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3