930×122 POSADA 5

amenda

Amendă uriașă primită de un șofer de 50 de ani în Pitești

Un șofer de 50 de ani a fost amendat cu 9.000 de lei de polițiștii Biroului Rutier Pitești.

Citiți și: Amendă uriașă pentru acești șoferi!

Acesta conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă pe str. Lânăriei din Pitești, fără a deține licență de transport și fără a avea montat aparat tahograf.

IPJ Argeș precizează: 

„În cursul săptămânii trecute, polițiștii Biroului Rutier Pitești, au acționat pentru combaterea încălcării normelor rutiere de către conducătorii auto care efectuează transport public de mărfuri și persoane, în cadrul acțiunii ROADPOL Truck&Bus.

Citiți și: Pitești: Apar primele chioșcuri moderne! O firmă deja ”se impune” pe piață

Au fost controlate aproape 150 de autovehicule din categoriile vizate, iar ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 50 de ani, din Pitești, care conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă pe str. Lânăriei din Pitești, fără a deține licență de transport, certificat de transport în cont propriu sau copie conformă ale acestor documente.

De asemenea, autoutilitara nu avea montat aparat tahograf.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.000 de lei, conform O.G. 37/2007 și H.G. 69/2012.”

Foto principal: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3