New Profesional Consult 930 x 122

ursi

AMENDAT FIINDCĂ A HRĂNIT URSOAICA / DE CE S-A OPRIT BĂRBATUL

La sfârşitul săptămânii, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru protecția mediului în zonele cu afluență ridicată de persoane, dar și alte genuri de misiuni în județul Argeș.

Citiți și: Pericol de moarte! Atacurile urșilor, din ce în ce mai dese!

Pe timpul acțiunii, în zona Moliviș(DN 7C), a fost depistat un bărbat în vârstă de 44 ani care hrănea o ursoaică, în timp ce se afla pe marginea carosabilului. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 200 lei conform Legii 54 din 2012.

Este posibil ca omul să fi fost emoţionat de faptul că ursoaica era însoţită de trei pui care păreau înfometaţi, însă asta nu elimina pericolul, ba cu atât mai mult – riscul să fie atacat era mult mai mare.

Citiți și: Ursul a urmărit trei tineri din Argeș! Jandarmii argeșeni, intervenție contra cronometru.

Bărbatului i s-au indicat riscurile la care se expune, și i s-a recomandat să evite astfel de acțiuni pe viitor, deoarece comportamentul urșilor este imprevizibil, cu atât mai mult a unei ursoaice care are și pui.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90