930×122 CAPRA 5

amenzi

Amendați pentru că au jucat jocuri de noroc și au băut alcool în stradă

Șase persoane au fost amendate astăzi, după ce au fost văzute de polițiști în timp ce jucau jocuri de noroc și consumau alcool în stradă. S-a întâmplat pe raza localității Budeasa.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Printre persoanele sancționate se aflau și minori.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

În ziua de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au depistat în flagrant cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 43 de ani, toți din Budeasa, care se aflau într-un spațiu public, pe raza localității de domiciliu, în timp ce practicau jocuri de noroc. De asemenea, în aceeași locație a mai fost identificat un bărbat de 31 de ani, care consuma băuturi alcoolice în loc public.

Ca urmare a celor constatate, cu fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.450 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială.

Foto principal: descriptiv/ Sursa: stirilekanald.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90