EcoMoto 930×122

poliția locală pitești

    AMENZI ÎN GĂVANA. AU PARCAT CUM AU VRUT MUȘCHII LOR, BLOCÂND COMPLET TROTUARUL

    Polițiștii locali din Pitești s-au autosesizat în această seară, după ce au observat mai multe imagini cu mașini parcate aiurea pe o stradă din municipiu.

    Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

     

    Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

    Este vorba de parcări neregulamentare pe strada Mircea Eliade din Găvana.

    În fotografiile publicate pe grupul epitesti.ro se observă cum mai multe mașini blochează practic trotuarul, obligând pietonii să ocolească pe carosabil.

    „Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, constând în 2 – 3 puncte de amendă și 2 – 3 puncte la permis. Agenții au constatat că mașinile erau parcate neregulamentar, mai mult, trotuarul era blocat și pietonii se expuneau riscului de a fi accidentați, pătrunzând pe carosabil. Facem apel ca șoferii să respecte pietonii și să nu-i pună în situații de acest gen, riscând amenzi, dar mai ales înlesnind posibilitatea de producere a unor accidente cu pietoni implicați. Astfel de acțiuni vor continua și polițiștii locali vor aplica legea de fiecare dată când apar nereguli”, a transmis Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliției Locale Pitești.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90