930×122 CAPRA 5

masina

Amenzile pentru vorbitul la telefon în mașină pot fi anulate!

Amenzile pentru vorbitul la telefon în mașină pot fi anulate!

Citiți și: Câţi kilometri mai poţi conduce după ce s-a aprins becul roşu

Un bărbat care a fost prins în trafic vorbind la telefon a scăpat de plata acesteia după ce a contestat în instanță sancțiunea.

Astfel, magistrații au considerat că polițistul nu a descris fapta îndeajuns de detaliat și clar astfel încât prezumția de legalitate a procesului-verbal întocmit să o înfrângă pe cea de nevinovăție invocată de șofer, arată soferidinromania.ro.

Citiți și: Primăvara a venit, pregătește-ți mașina: Ghid complet pentru îngrijirea vehiculului

Șoferul a invocat faptul că polițistul ar fi scris greșit codul său numeric personal, dar și că acuzația adusă de polițist era falsă, aducând în acest sens ca dovadă istoricul convorbirilor de pe cele două telefoane pe care le deținea.

În situaţia de faţă, se constată că, deşi agentul constatator a menţionat că petentul ar fi condus autoturismul în timp ce vorbea la telefonul mobil, nu a făcut nicio referire la respectivul dispozitiv, pentru a putea fi individualizat.”, au reținut judecătorii.

Subiectul pe larg: AICI

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3