EcoMoto 930×122

ana stan

ANA STAN, CĂTRE TOFAN: V-AȚI ERIJAT ÎN LIDERUL DE GRUP AL PNL

A fost nu doar scandal, ci și demonstrații de forță în ședința ordinară a CL Pitești de ieri, 28 ianuarie. Una, în războiul dus de USR-PLUS și PNL cu tabăra PSD, iar cealaltă, în interiorul grupului liberalilor, scindați, iată, și în CL Pitești, nu doar în filiala județeană de partid.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Pe scurt, decizia la care a ajuns coaliția PNL  – USR PLUS de a pica proiectele de pe ordinea de zi (pe motiv că ele n-au fost discutate în comisii, înainte de ședință)  a fost luată în baza unor discuții la care n-au fost consultați chiar toți liberalii.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Deranjați că Gelu Tofan s-a exprimat în ședință în numele colegilor, explicând că decizia „Este vot politic” și  propunându-i primarului să retragă de pe ordinea de zi proiectele importante pentru piteșteni, unii liberali dați la o parte au răbufnit, arătând că Tofan n-a fost tocmai învestit să-i reprezinte ca lider.

 

Iată ce a reproșat consilierul local Ana Stan (PNL) în ședința de ieri: „ Ne-am acuzat reciproc că nu am studiat  documentația, că nu știm despre ce e vorba., că nu am analizat proiectele și de aceea nu vorbim acum. Suntem acuzați  și de colegii de la partid care ne monitorizează și ne întreabă ce facem noi aici, că de ce nu am venit la comisii și de ce nu discutăm proiectele. Noi am venit la comisii, am studiat tot ce s-a pus pe masă, avem puncte de vedere, dar să ne spună liderul de grup de ce ne-a impus o anumită politică a partidului. Vă rog, domnule Tofan, v-ați erijat în lider de grup, ați avut întâlniri de care noi nu știm, vă rog să ne spuneți ce părere aveți despre ce se întâmplă aici!”.

Președintele de ședință, Sorin Apostoliceanu (PNL), i-a cerut primarului Gentea (PSD) să nu se mai refere la liberalul Gelu Tofan ca la un lider de grup, argumentând că PNL „nu și-a ales încă un lider de grup„, în CL PITEȘTI (VIDEO⬇️).

 

Tofan a mărturisit că, într-adevăr,  a purtat discuții cu primarul Cristian Gentea (VIDEO⬇️):

Sursă foto și video: Facebook Primăria Municipiului Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Nelu spune:

    Lupta pentru ciolan .. suntem fix
    oile conduse de lupisorii nesatui :/

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90