Donaris 930 x 122

fată dispărută

Andreea, în vârstă de 20 de ani, a dispărut de acasă în miezul nopții

Update, ora 14:29, IPJ Argeș transmite: „Persoana a fost identificată pe raza municipiului București. Pe perioada plecării, nu a fost victima vreunei infracțiuni”

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu tânăra care a alertat întreg județul

Știrea inițială, ora 08:14

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești desfășoară cercetări, în urma sesizării primite în aceasta seară, privind plecarea voluntară a numitei COJOCARU AURA ANDREEA, de 20 de ani, de la locuința sa, de pe raza comunei Popești.

Citiți și: A plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Ce s-a întâmplat cu minora dispărută

Din verificările efectuate până la acest moment rezultă că tânăra ar fi plecat în noaptea de 08 spre 09 aprilie, după miezul nopții.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate aproximativ 75 kg, constituție robustă, păr vopsit blond, ochi verzi.

Vestimentație la momentul plecării: hanorac cu glugă de culoare portocalie, pantalon trening negri, încălțăminte tip adidas alb.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Costești, la telefon 0248 672 336.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90