EcoMoto 930×122

fată dispărută

Ultimele vești despre fata de 14 ani disparută din Pitești

MINORĂ DISPĂRUTĂ

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu tânăra care a alertat întreg județul

Update, 05.05.2022, ora 09.03 – Minora a fost găsită!

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: A plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Ce s-a întâmplat cu minora dispărută

„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Ilfov, au identificat pe minora de 14 ani, plecata de la Centrul de tip familial din Municipiul Pitești.

Cea în cauză nu a suferit vătămări, iar în noaptea de 04 spre 05 mai a.c., aceasta a fost predată reprezentanților legali.”

Știrea inițială, 02.05.2022 – Ultima oră! O fată de 14 ani a dispărut din Pitești!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești desfășoară cercetări, în urma sesizării cu privire la faptul că, în ziua de 24 aprilie a.c., minora ONICĂ ANDREEA MIRONELA, de 14 ani, a plecat voluntar de la Centrul de tip familial unde locuia, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 85 kg, păr șaten, drept, lung, ochi căprui. Semne particulare: prezintă tăieturi la nivelul antebrațului.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon tip jeans de culoare neagră cu franjuri, tricou de culoare neagră, vestă din fâș de culoare neagră, încălțăminte sport tip adidas de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, la telefon 0248 607.009.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90