New Profesional Consult 930 x 122

angajări

Angajări la Poliție!

Angajări la Poliție!

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări, pentru polițiști și polițiști de frontieră, în perioada 20 aprilie – 5 mai 2023.

De asemenea, până la data de 19 mai 2023, tot la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, se realizează și recrutarea pentru instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N. şi S.R.I., precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I. .

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

În perioada 20 aprilie – 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iunie 2023, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Depunerea cererilor de înscriere (cerere – tip, prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare) se realizează exclusiv în format electronic, în intervalul menționat.

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

– Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina;

– Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca;

– Şcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „AVRAM IANCU” Oradea.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și barbați, iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I. Toate informațiile sunt disponibile AICI.

De asemenea, până la data de 19 mai 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N. şi S.R.I., precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N.).

Concursul de admitere la instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I., se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

– Universitatea Naţională de Apărare ,,Carol I” – Bucureşti;

– Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – Sibiu;

– Academia Tehnică Militară ,,Ferdinand I” – Bucureşti;

– Institutul Medico–Militar – Bucureşti;

– Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – Constanţa.

Concursul de admitere la instituţiile de învăţământ superior ale S.R.I., pe locurile M.A.I., se realizează pentru Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” București.

Concursul de admitere la unităţile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I., se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

– Şcoala Militară de Maiştri Militari și Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – Piteşti;

– Şcoala Militară de Maiştri Militari și Subofiţeri pentru Comunicaţii, Tehnologia Informaţiei și Apărare Cibernetică – Sibiu;

– Şcoala Militara de Maiștri Militari a Fortelor Navale „Amiral ION MURGESCU” – Constanţa;

– Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofiţeri ai Forțelor Aeriene „TRAIAN VUIA” – Boboc;

– Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofiţeri de Logistică „GHEORGHE LAZĂR” – Chitila.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și barbați, iar candidații pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ superior sau şcoli postliceale, în măsura în care graficele/calendarele concursurilor de admitere realizate de către instituţiile organizatoare permit participarea la probele de concurs, caz în care se constituie dosare distincte corespondente numărului de opţiuni.

Toate detaliile, AICI.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3