Donaris 930 x 122

angajări

ANGAJĂRI PE BANDĂ RULANTĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN

Angajări pe bandă rulantă la Spitalul Județean. Spitalul Județean de Urgență din Pitești va organiza noi concursuri, de această dată pentru ocuparea unor posturi de asistent-șef. În total, este vorba de 12 posturi, repartizate în două sesiuni de concurs, după cum urmează:

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

– 9 posturi de asistent-șef  – Angajările vor fi făcute pe perioadă nedeterminată. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 4 iulie 2019. Proba scrisă va avea loc pe 11 iulie, de la ora 9, iar interviul, pe 18 iulie, tot de la ora 9. Amănunte, AICI.

– 3 posturi de asistent-șef – Angajările vor fi făcute tot pe perioadă nedeterminată. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 5 iulie 2019.

Citiți și: Se fac angajări! Salariu bun, transport gratuit și alte beneficii

Probele se vor desfășura astfel: pe 16 iulie, de la ora 9, proba scrisă, iar pe 19 iulie, de la aceeași oră, proba interviului. Amănunte, AICI.

Amintim că Spitalul Județean angajează și infirmiere și îngrijitoare (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90