NOR CURIER 930X122

angajări

Angajări! Sute de posturi la cea mai profitabilă companie din țară

Angajări! Sute de posturi la cea mai profitabilă companie din țară

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Hidroelectrica a anunțat astăzi că va scoate la concurs 219 posturi noi care vor fi scoase la concurs, potrivit ziare.com.

”Modificările recente ne vor permite accelerarea ritmului investiţional, precum şi consolidarea relaţiei cu clienţii prin îmbunătăţirea semnificativă a serviciilor oferite acestora”, a declarat Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica.

Citiți și: Cel mai mare producător de energie din România, schimbare importantă!

Acesta a precizat că nivelul beneficiilor salariale oferite personalului nou angajat urmează să fie corespunzătoare cu nivelul salarial în branşă, cu contractul colectiv de muncă şi cu nivelul pachetelor de motivare oferite de societăţile multinaţionale cu care Hidroelectrica intră în concurenţă directă.

Toate posturile vor fi scoase la concurs în mod public, pe site-ul societăţii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Ionela spune:

    Doresc mai multe detalii.Va mulțumesc!

  • BRATA Gabriel spune:

    Ași dori mai multe detali

  • Stavaru Gabriel spune:

    Buna seara, numele meu e Stavaru Gabriel și sunt inginer la DEO in departamentul comanda operațională in funcția de dispecer șef tura MT/JT.
    Dacă sunteți interesați de un profesionist desăvârșit, remunerat corespunzător, va stau la dispoziție. Astept răspunsul dumneavoastră pe adresa de e-mail stavarugabriel@yahoo. com. Cu stima, ing. Gabriel Stavaru.

  • Magda Oprican spune:

    Mai multe detalii. Va mulțumesc

  • Ma interesează foarte mult acest loc de muncă! Va mulțumesc anticipat!

  • Hanu Valentin spune:

    Buna seara lucrez in cadrul CEO in departamentul producție în funcție de conducător formație lucru.la baza am facultatea de inginerie și master.astept un răspuns pe adresa de gmail:v.hanu.29@gmail.com.

  • Bogdan Mocanu spune:

    Mai multe detalii.Multumesc.

  • Buna . Ma intereseaza locul de munca. Imi oferiti detalii va rog?

  • Tudorie Stoica spune:

    experienta peste 50 ani in depozitare.conservare,cmpartimentarea produselor agicole,punerea in functiune a silozurilor de cereale urmarirea procselor cnditionare,uscare si pastrarea produselor,cunostinte analiza de laborator

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90