Donaris 930 x 122

angajat

Argeș: Un angajat al firmei CIPCOS MAR, salvat de la moarte de un polițist local

Un angajat al firmei Cipcos Mar a avut nevoie de îngrijiri medicale în cursul zilei de azi, după ce i s-a făcut rău la muncă. Incidentul a avut loc în Pitești, la punctul de lucru de pe Calea Drăgășani.

Citiți și: Video – Acum: Copil preluat de SMURD, după ce i s-a făcut rău în urma unui vaccin

UPDATE ORA 19.00: „Referitor la accidentul de la Cipcos Mar, primul ajutor a fost oferit de un polițist local de la Serviciul Siguranță Rutieră care, între timp, a sunat și la SMURD. A fost o intervenție la limită, victima își inghițise limba. Acum este bine, a fost externată”, precizează Bogdan Aristănțoiu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Poliției Locale Pitești.

 

Citiți și: UN ANGAJAT DE LA LEONI ACUZĂ: ”AM AJUNS LA DISPERARE. NE TRATEAZĂ CA PE SCLAVI!”

 

Polițistul local salvator este Ionuț Țintu (Foto), din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră.

 

 

Update, ora 15.45

Despre starea bărbatului, Cristina Cazacu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, declară pentru ePitești următoarele:

În aceste momente, pacientul primește îngrijiri în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. În funcție de rezultatul investigațiilor, aflate în desfășurare, se va decide dacă va rămâne sau nu internat. Este conștient, stabil.

Știrea inițială, ora 15.07

Astăzi, în jurul prânzului, un apel la 112 solicita ajutor în cazul unui bărbat căruia i s-a făcut rău, iar ulterior s-a accidentat.

Un echipaj SMURD a intervenit la locul evenimentului, pe DN67B, spre Albota, în zona complexului Cipcos Mar.

Surse ePitești ne-au confirmat faptul că bărbatul este chiar angajat al Cipcos Mar.

Persoana în cauză a suferit o criză de epilepsie, în urma căreia ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap. Victima a fost imediat preluată de echipajul medical ajuns la fața locului și ulterior a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Evenimentul va fi cercetat de către organele abilitate pentru a se stabili dacă va fi încadrat la categoria accident de muncă.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441