930 x122 grota rece

lear corporation

ANGAJAȚI DE LA LEAR CORPORATION, RECLAMAȚI

Angajați de la Lear Corporation, reclamați. Potrivit unei sesizări înregistrată pe domnuleprimar.ro, pe strada Calea Depozitelor din Pitești, în dreptul SC Hidroconstrucția SA, angajați ai SC Lear Corporation Romania și-ar parca autoturismele „pe stradă și pe trotuar la discreție, cu toate că în zonă (…) exista un semn cu „Oprirea interzisă”, care a fost dat jos de către cei interesati să parcheze acolo.”

Citiți și: Pitești. Atenție: Pericol mare în Trivale!

Reclamantul afirmă că a cerut intervenția Poliției Locale, dar că polițistul venit la fața locului a avut o atitudine necorespunzătoare.

„La sesizarea facută de noi la Poliția Locală, s-a prezentat polițistul (…), care a zis că mașinile sunt parcate legal, chiar și cele două mașini (…) care sunt parcate în dreptul căii de acces Hidroconstrucția (…)

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Polițistul local (…) a zis că dacă îi mai deranjăm, ne amendează pe noi!”

Autorul reclamației solicită Primăriei să ia măsuri: „În speranța rezolvării cazului pe căi amiabile, vă rugăm să luați măsurile care se impun, prin reamplasarea indicatorului cu „Oprirea interzisă” acolo unde era inițial. De asemenea, polițiștii locali să-și facă datoria, pentru că sunt plătiți și din impozitele pe care le achităm noi.” (Sursă foto: domnuleprimar.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3