930×122 CAPRA 5

sechestrată

ANI GREI DE PUȘCĂRIE PENTRU UN ARGEȘEAN CARE A SECHESTRAT ȘI VIOLAT O FATĂ DE 15 ANI

Un bărbat din Corbeni a ajuns, în sfârșit, după gratii, la doi ani după ce a întreținut relații sexuale (inițial consimțite) cu o adolescentă de 15 ani, apoi a sechestrat-o și violat-o.

Citiți și: Fată sechestrată și tâlhărită de 2 adolescente! Au lovit cu pumnii și picioarele

„În ziua de 20 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeș, privind pe un bărbat de 40 de ani, din Corbeni, condamnat la 7 ani şi 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor și lipsire de libertate în mod ilegal”, precizează IPJ Argeș.

Bărbatul au fost încarcerat.

Citiți și: Argeș: O fată de 17 ani a pus Poliția pe jar. A sunat la 112 și a susţinut că e sechestrată

Foto: descriptiv

 

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan spune:

    7 ani si 9 luni, cu executare, sau cu suspendare ? Daca e cu executare, e exagerat de mult. S-au dat 13-16 ani pentru crima, din care se excuta 10, si asta sa ia 7 ? Mai ales ca in prima faza a fost cu acordul fetei ? Prea mult !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90