NOR CURIER 930X122

bataie

Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

S-a lăsat cu bătaie după meciul de baschet de duminică, de la Arena Pitești.

FC Argeș și Rapid București au fost adversare duminică, 10 martie. Confruntarea din etapa a 23-a s-a încheiat cu 87-84 în dreptul alb-violeților.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Echipele au oferit un spectacol de excepție. Totodată, mobilizarea a fost una fantastică, 3700 de spectatori au fost prezenți la Pitești Arena.

Din păcate, seara s-a terminat cu un incident șocant. Antrenorul rapidiștilor, Tudor Costescu (foto), a fost bătut de așa ziși ”membri ai galeriei”.

Întâmplarea a fost făcută publică de primarul Cristian Gentea, în această dimineață.

Potrivit spuselor edilului, antrenorul Tudor Costescu a plecat aseară, cu sânge pe corp, din Pitești.

Aseară, târziu, am aflat cu stupoare că – după superba victorie la baschet și extraordinara mobilizare a piteștenilor (3700 de spectatori prezenți în Pitești Arena!) – un grup de huligani, așa ziși ”membri ai galeriei”, au generat o altercație cu delegația echipei Rapid și l-au lovit pe antrenorul Tudor Costescu! Rușinos!

Sunt, cel mai probabil, aceiași indivizi care înjură nonstop la toate tipurile de competiții și care au ajuns inclusiv în atenția FRF, ca o rușine pentru Pitești!

Noi, piteștenii, nu suntem așa!

L-am sunat imediat pe antrenorul Tudor Costescu, l-am întrebat în ce mod pot ajuta și mi-am cerut scuze, de o mie de ori, pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Îmi cer, de asemenea, scuze, în mod public, clubului Rapid București!”

„Ei fac de rușine Piteștiul”

Totodată, primarul a declarat că va apela la autorități și va face toate demersurile pentru a-i găsi pe indivizii care au provocat scandalul.

„Îmi este greu să procesez de ce s-a întâmplat și consider că oamenii legii trebuie să trateze aceste situații cu toată seriozitatea și în cel mai drastic mod. Îmi propun să discut aplicat acest lucru cu reprezentanții Poliției și ai Jandarmeriei, astfel încât indivizii de aseară și alții ca ei să își suporte consecințele vandalismului lor, nu doar să braveze cu el!

A susține nu înseamnă a fi huligan! A iubi o echipă nu presupune violență, grobianism și rușine publică!

Iar indivizii respectivi asta generează! Ei fac de rușine Piteștiul, spiritul unei comunități fair-play, conceptul de sport și pe fiecare dintre dumneavoastră, care iubiți acest oraș și echipele sale!

Piteștiul este un altfel de oraș și trebuie să demonstrăm asta zi de zi!”

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • octavian Pătrașcu spune:

    cum poți să bați pe cineva care a adus o cupa la Pitești!
    e de noaptea minții!

  • Minca Marian spune:

    ne miram de ce suntem unde suntem.aceiasi asa zisi suporteri care injura si fac de ras numele lui fc Argeș drogati si tembeli. ar trebui interzisi pe viata la toate competiție daca ai ajuns sa bati antrnorul rapidului care atunci cand antrena echipa noastra a adus atata satisfacție pentru oras inseamna ca chiar ne meritam soarta cu acesti huligani.si neciopliti.rusinea rusinilor cine mai are curajul sa mearga la bucuresti la meciul retur.?ce panorame de oameni .asteptam masurile care se vor decide dupa aceste incidente inca o data retardaților ne at facut de ras

  • Pompiliu spune:

    Nu știm sa respectam valorile, nu numai în sport, indiferent e domeniul. Educația lasă de dorit

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3