New Profesional Consult 930 x 122

publitrans

Anunț de ultimă oră! Încă o localitate intră în traseul autobuzelor Publitrans!

Încă o localitate intră în traseul autobuzelor Publitrans!

Citiți și: Anunțul momentului de la Publitrans! Toți călătorii sunt vizați de măsură

Noi trasee operaționale, din luna iulie, pentru transportul public, în zona metropolitană a municipiului Pitești!

Citiți și: Se fac angajări la Publitrans 2000, în Pitești

Din data de 1 iulie 2023, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești prin operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A asigură serviciile de transport public local şi pe raza orașului Ștefănești.

Traseele care vor deservi orașul Ștefănești sunt:

Linia 4

PITEȘTI (Calea București -> Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu”) – ȘTEFĂNEȘTI (Gară Golești) pe următorul traseu:

Plecare: Gara Golești – Muzeul Golești – Ștefăneasca – Goleasca – Stațiune – Primărie – Izvorani – Blocuri (Biserică) – Mironescu – Service – Drumul Morii – Nidec – Podul Viilor – Biserica Evanghelică Sf. Vineri – Rectorat – Casa de Pensii

Retur: Calea București (Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu”) – Calea București (Ceair) – Nidec – Drumul Morii – Service – Mironescu – Blocuri (Biserică) – Izvorani – Primărie – Stațiune – Goleasca – Ștefăneasca – Golești Muzeu – Gara Golești.

Linia 6

PITEȘTI (Teatrul ,,Al. Davila”) – ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Sat) pe următorul traseu:

Plecare: Marcea – Rusești Cap linie Ștefănești Sat – Intersecția Smărăndești – Intersecția Gorgoești – Puțul cu Icoane – Primărie – Izvorani – Blocuri (Biserică) – Mironescu – Service – Drumul Morii – Nidec – Podul Viilor – Biserica Evanghelică Sf. Vineri – Rectorat – Casa Cărții.

Retur: Teatrul „Al. Davila” – Inspectoratul Teritorial de Muncă – Bariera C.F.R. – Hotel Ramada – Nidec – Drumul Morii – Service – Mironescu – Blocuri (Biserică) – Izvorani – Primărie – Puțul cu Icoane – Intersecția Gorgoești – Intersecția Smărăndești – Marcea – Rusești, Cap linie Ștefănești Sat.

Linia 9

PITEȘTI (Calea București ->Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu” ) – ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Blocuri) pe următorul traseu:

Plecare: Ștefănești Blocuri (Cap Linie) – Aleea Salcâmilor – Ruinele Brâcovenești – Intersecție Valea Mare (Pluta) – Marcea Sport – Complex blocuri Cavalerului – Râul Doamnei – Hotel Ramada – Calea București (Ceair) – Calea București (Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu”) Cap Linie.

Linia 9b

ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Intersecție Valea Mare ) – ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Enculești Ploscaru) *

Linia 6b

ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești blocuri ) – ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Izvorani) – va deveni operațională ulterior.

Pentru liniile 6B și 9B, Publitrans 2000 SA a contractat din fonduri proprii livrarea a 4 autobuze de 5,6 metri.

Termenul de livrare a acestora este de 9 luni de la data încheierii contactului, din data de 29.05.2023. Celelalte trei trasee – 6, 9 și 4 – vor fi deservite de autobuze de 12 metri, cu norme de poluare euro 6, cu aer condiționat, podea coborâtă și acces pentru persoane cu dizabilități, pe care operatorul le deține în acest moment.

Programul de circulație al mijloacelor de transport public, în zona metropolitană, va fi afișat atât pe site-ul operatorului Publitrans 2000 S.A https://www.publitrans2000.ro, cât și în stațiile de autobuz.

Tarife

– prețul unei călătorii integrate pe bază de bilet este de 2,5 lei;

– prețul unui abonament nenominal integrat (toate traseele), pentru o zi, este de 10 lei;

– prețul unui abonament integrat (toate traseele), pentru o lună, este de 80 de lei.

Biletele de călătorie pot fi procurate de la:

– casele de bilete;

– automatele de bilete;
– agenţi economici de pe raza orașului Ștefănești;

– din autobuzele dotate cu POS-urile marcate cu inscripția Mastercard sau Visa, cu carduri tip contactless, Mastercard sau Visa, cu excepția zonelor fără semnal.

Cetățenii sunt rugați ca, în zonele fără semnal, unde plata prin POS în autobuze nu este posibilă, să achiziționeze fizic biletele de călătorie.

Abonamentele la preţul integral pot fi procurate de la casele de bilete.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

8 comentarii

 • Mihai spune:

  Parca băgau și pe Moșoaia sau a uitat Marele Gentea.

 • Un cetatean spune:

  Bai frate, nu ii inteleg pe indivizii din administratie care fac astfel de planuri ale traseelor. Pai care e scopul acestor trasee daca ele pleaca amandoua din centrul Pitestiului? Le-ati facut pentru cateva zeci de oameni din Stefanesti care vin la distractie in centru, ca sa aiba cu ce se intoarce acasa? Nu era normal ca traseele sa fi plecat din niste cartiere marginale, gen Prundu, Trivale si Gavana, ca sa ii ia si sa-i duca la serviciu pe toti oamenii din Pitesti care lucreaza la firmele din zona Stefanesti, dar mai ales pe toti oamenii din Stefanesti care lucreaza la firme din Pitesti? Cu aceste trasee care pleaca din centru nimeni nu are nimic de castigat, fiindca navetistii, si cei din Pitesti si cei din Stefanesti, tot doua autobuze vor trebui sa foloseasca pentru a ajunge la serviciu. Prosti oameni avem in administratie, frate, cine ne-a pricopsit cu astia, mama ei de viata?!

 • Anonim spune:

  atâta tâmpenie de când a apărut acest primar! de groaza cate idei aiurite a pus în aplicare. nu este de mirare prea mare totuși. numai cine nu îl cunoaște de când era la institut poate aștepta ceva bun de la el.

 • Ene steluta spune:

  Și Mioveni când? Când o zbura Vulturu poate, aici este monopol de ani de zile, consider că Mioveniul este cel mai important oraș după Pitești și totuși aici mafia nu se poate stârpi, mai ales ca județul Argeș este cunoscut pentru Mioveni și cele 2 mari fabrici ,Autoturisme Dacia și Institutul de cercetare nucleare și fabrica de combustibil nuclear deci Mioveniul bate Pitestiu. Rușine nu contează bani să iasă.

 • Petre O spune:

  Ar fi foarte util și pentru Mioveni,sunt foarte mulți elevii, călătorii care fac naveta. Din păcate, locuitorii orașului Mioveni, plătesc cel mai scump bilet, 7 Ron la Vulturul. Primarul Ion Georgescu,ar trebui sa ia măsuri,sa existe și Publitrans in Mioveni.

 • mar spune:

  Bună ideea! DAR, având în vedere că, prin cartierul Popa Șapcă nu EXISTĂ transport public urban, măcar acum să fi LEGAT și acest cartier vitregit, de liniile 6 și 9 și chiar linia 4, să poată fi folosită, dinspre Rectorat spre Ștefănești și la plecare, nu doar la sosire (4 cândva, venea de la Gara Pitești și trecea pe Gh. Șincai !), deoarece sunt elevi din Ștefănești care vin la Pitești (la Școala Nr.5 de ex.)și sunt mulți profesori din Popa Șapcă(zona Rectoratului), care predau la Stefănești!! Pe noi, cei din zona Rectoratului, nu ne ajută DELOC, mai ales la plecare spre Ștefănești!!

 • Maria spune:

  Bună ideea! DAR, având în vedere că, prin cartierul Popa Șapcă nu EXISTĂ transport public urban, măcar acum să fi LEGAT și acest cartier vitregit, de liniile 6 și 9 și chiar linia 4, să poată fi folosită, dinspre Rectorat spre Ștefănești și la plecare, nu doar la sosire (4 cândva, venea de la Gara Pitești și trecea pe Gh. Șincai !), deoarece sunt elevi din Ștefănești care vin la Pitești (la Școala Nr.5 de ex.)și sunt mulți profesori din Popa Șapcă(zona Rectoratului), care predau la Stefănești!! Pe noi, cei din zona Rectoratului, nu ne ajută DELOC, mai ales la plecare spre Ștefănești!!

 • gogu spune:

  Bine că au fost introduse.
  Scăpăm de jafurile de microbuze Astra și Car Cosmin.
  A fost greu de acceptat din partea lui neica Velcea de la Ștefănești, care are PSD în suflet.
  Unde este PSD este prăpăd, jaf și nenorocire.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90