930 x122 grota rece

supernova

    Anunț foarte important pentru toți clienții Supernova Pitești!

    De Black Friday, la Supernova Pitești sunt valabile super oferte pentru întreaga familie!

    Citiți și: Anunț colosal de la Supernova! O să fie GRATUIT!

    Beneficiezi de reduceri la: articole fashion, încălţăminte şi accesorii, produse cosmetice, parfumuri, jucării, electronice şi electrocasnice, mobilier şi multe alte produse.

    A sosit momentul să îți transformi lista de cumpărături în realitate!

    Fie că visezi la un televizor, un laptop sau un telefon nou, acum îți poți achiziționa produsele mult-dorite la SUPER REDUCERE!

    Citiți și: Se întâmplă ceva magnific la Mega Centrul Comercial Supernova!

    Aveai în plan să îți redecorezi locuința? Profită de reducerile de Black Friday la: mobilier și decorațiuni,  frigidere, mașini de spălat vase sau rufe și aparate de gătit.

    Acum poți să îți cumperi tot ce îți dorești la super prețuri!

    Completeză-ți garderoba cu produsele mult dorite!

    Un palton în culoarea anului – very pery sau o pereche de trappers? Tu ce ai ți-ai trecut pe lista cu dorințe pentru sezonul acesta? Indiferent de stilul tău vestimentar, în magazinele din Supernova vei găsi articole care îşi vor face loc în garderoba ta: paltoane călduroase, jachete din piele, pulovere oversized, rochii fancy și încălțăminte confortabilă. Iar daca vrei să faci cu adevarat smart-shopping, atunci poți să achiziționezi deja cadourile de Crăciun pentru cei dragi.

    În magazinele din Supernova te așteaptă reduceri uimitoare!

    Acum este mai ușor să îi răsfeți pe cei mici

    Cărti, jucării interactive, jocuri lego, puzzle-uri și figurine cu eroii preferați din desene animante – pe toate le poți achizitiona acum la reducere din magazinele centrului comercial Supernova.

    În plus, în perioada aceasta vei putea să îi completezi garderoba micuțului tău cu cele mai colorate, călduroase și fashion hăinuțe, acum la prețuri mult mai mici.

    Iar dacă ești în căutare de încăltăminte confortabilă și de calitate, aici vei găsi cu siguranță perechea de încălțări potrivită pentru copilul tău, indiferent de vârsta acestuia.

    De Black Friday la Supernova vei găsi o mulțime de produse  pentru copii, la super prețuri.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90