930 x122 grota rece

Centura de Nord

Anunț imens al primarului din Mioveni, Ion Georgescu

Anunț imens al primarului din Mioveni, Ion Georgescu

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a postat astăzi pe profilul personal de Facebook ultimele detalii despre planul Centurii de Nord.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Centura de Nord este a doua din orașul Mioveni și este finanțată prin programul „Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea proiectului de realizare a Centurii de Nord a orașului Mioveni, suma alocată de la bugetul de stat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” fiind de 25.000.000 lei. 

Conform proiectului ”VARIANTA OCOLITOARE A ORAȘULUI MIOVENI (CENTURA) – TRONSON I” va fi încadrată drept drum național cu două benzi – 7 m lățime, cu o lungime de 4,1 km. Proiectul prevede realizarea unui pod principal și trei secundare, o trecere peste linia de calea ferată, o bandă de bicicliști în dreapta căii de rulare și un trotuar pietonal în stânga. 

După terminarea acestui proiect se vor crea legături eficiente cu drumurile naționale DN 73 și DN 73D, traficul greu din oraș va fi deviat, va fi realizată varianta de acces facil la zonele agricole și unei benzi speciale pentru bicicliști. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3