Donaris 930 x 122

elevi

Anunț important pentru elevi și părinți!

Anunț important pentru elevi și părinți!

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Ministerul Educației a publicat in consultare publică un proiect de Ordonanță de Urgență privind aprobarea continuării Programului „Masa caldă”, pentru acordarea unui suport alimentar preșcolarilor și elevilor din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat.

Potrivit proiectului de act normativ, valoarea mesei calde/pachetului alimentar va fi de 15 lei/zi/beneficiar și cuprinde prețul produselor, cheltuielile de transport, de distribuție și de depozitare a acestora, după caz.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

Anunț important pentru elevi și părinți!

La cererea motivată a părinților/reprezentantului legal, formulată în scris și susținută de un document-suport, înregistrată la secretariatul unității de învățământ în care este înmatriculat preșcolarul/elevul, preșcolarii și elevii care, din considerente de natură medicală, culturală sau religioasă nu pot beneficia de masa caldă sau, după caz, de pachetul alimentar, vor beneficia de produse alimentare adecvate situației acestora, în limita valorii zilnice prevăzute anterior.

Potrivit proiectului de OUG, autoritățile locale trebuie să finalizeze procedurile de achiziție și să încheie contractele de prestări servicii până la 1 septembrie 2023.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3