NOR CURIER 930X122

bani

Anunț important privind cardurile pentru energie!

Anunț important privind cardurile pentru energie!

Citiți și: Cum poți obține 200.000 €. Ajutor imens pentru români

Cardurile de energie 2023 vor fi încărcate cu tranșa a doua, în valoare de 700 de lei, la jumătate lunii septembrie, a anunțat Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) va vira Companiei Naționale Poșta Română aproximativ 1,44 miliarde lei în data de 15 septembrie, pentru ca a doua tranșă în valoare de 700 lei să ajungă pe cardurile beneficiarilor.

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru argeșeni! Până la 200.000 de euro!

Vor beneficia de a doua transă pentru plata facturilor la energie aproximativ 2 milioane de gospodării.

Anunț important privind cardurile pentru energie!

Beneficiarii cardurilor de energie 2023 și cei care vor primi ajutor de la stat în valoare totală de 1400 de lei pentru plata facturilor le energie în 2023 sunt:

a) pensionarii sistemului public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, cu vârsta egală sau mai mare de 60 de ani și ale căror venituri lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 2.000 lei, precum si pensionarii cu pensie de invaliditate, indiferent de vârstă și ale căror venituri lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 2.000 lei;

b) persoanele – copii și adulți – încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri proprii lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 2.000 lei;

c) familiile beneficiare de alocație de susținere a familiei, în conformitate cu Legea nr. 277/2010, cu modificările și completările ulterioare;

d) familiile și persoanele singure care au stabilit dreptul la ajutorul social, în condițiile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90