Donaris 930 x 122

Apă Canal 2000 S.A

Anunț important: Se oprește apa! Faceți-vă rezerve!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa din data de 08.11.2022, ora 16, până la data de 09.11.2022, ora 24, lucrări pentru remedierea unei avarii survenite în staţia de pompare Sămara din comuna Poiana Lacului.

Citiți și: Se anunță un proiect-mamut în localități din Argeș

În perioada menţionat, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile Dealul Viilor-Lunca, Dealul Viilor, Dealul Oraşului, Metofu şi în satul Sămara.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Citiți și: Argeș: Apă Canal, anunț de ultim moment!

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, transmite societatea.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90