NOR CURIER 930X122

bani

Anunț îngrijorător: România riscă să piardă bani mulți!

Anunț îngrijorător: România riscă să piardă bani mulți!

Citiți și: Veste uriașă despre pensii înainte de Paști!

Autoritățile centrale anunță că este necesară o reformă a pensiilor, altfel țara noastră ar putea pierde o sumă importantă de bani!

Ministrul Proiectelor Europene Marcel Boloş, a prezentat, ieri seară, calcule care arată că România ar putea pierde până la 1,4 miliarde de euro, dacă nu implementează o reformă a aşa-numitelor pensiilor speciale, potrivit Capital.ro.

Citiți și: Pensiile, schimbare semnificativă în luna mai! Anunțul făcut azi de oficialități

În ceea ce priveşte riscul de depopulare a unor instituţii publice în cazul unei reforme drastice, Marcel Boloş a dezvăluit că oficialii europeni „au spus că aceste riscuri sunt ale statului membru” şi că România trebuie să ia măsuri pentru a reduce cheltuielile cu pensiile speciale, pensii şi salariile bugetarilor.

De asemenea, oficialii europeni au atras atenția că, în cazul în care România nu face acum această reformă, „este o chestiune de timp” până când va ajunge „în stare de dificultate”.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3