930 pe 122 COSTACHE

transfagarasan

  Anunț uriaș despre Transfăgărășan!

  Anunț uriaș despre Transfăgărășan!

  Citiți și: Noul Castel Dracula, ultima senzație turistică în Argeș

  Circulația pe Transfăgărășan (DN7C) se deschide astăzi de la ora 8.00 între Piscul Negru (km 104) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800).

  Anunțul a fost făcut de Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

  Citiți și: Anunț de ultimă oră! Nu mai există pe Transfăgărășan

  Pe acest sector de drum, aflat la mare altitudine, circulația va fi permisă doar pe timpul zilei (între orele 7.00 – 21.00).

  Citiți și: Atenție! Urșii nu își iau concediu!

  În cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar, până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță, a precizat șeful CNAIR.

  Anunț uriaș despre Transfăgărășan!

  El a recomandat șoferilor să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse.

  „Este important să acordați o atenție suplimentară atunci când circulați pe acest drum, având în vedere că anul acesta a crescut numărul urșilor care se deplasează și chiar staționează pe partea carosabilă.

  Pentru a evita evenimente nedorite este foarte important să nu încercați să hrăniți urșii, chiar dacă vă aflați în autovehicul.

  Și să nu faceți gesturi care ar putea să genereze un comportament agresiv al acestora”, a avertizat Cristian Pistol.

  Detalii, AICI – Transfăgărășanul se redeschide miercuri. Atenție la urși! – șeful CNAIR

  Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

  New Profesional Consult-555×222

  Comentarii

  Un comentariu

  Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

  Donaris 570×90