EcoMoto 930×122

circulație închisă

Anunțul momentului: Circulația oprită!

Anunțul momentului: Circulația oprită!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Autoritățile argeșene anunță că circulația va fi oprită mâine, pe 30 august, între orele 08.00-16.00, pe DN 7C  – Transfăgărășan, pentru toate tipurile de transport.

Iată anunțul:

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

,,În prima parte a zilei de mâine, 30 august a.c., Drumul Național 7 C – TRANSFĂGĂRĂȘAN, pe tronsonul cuprins între km. 57 și km. 64 (de la Cetatea Poenari la Baraj Vidraru), circulația va fi închisă pentru toate tipurile de mijloace de transport, în intevalul orar 08:00 – 16:00.

Măsura este necesară în vederea lucrărilor de asfaltare ce se vor desfășura în intervalul orar menționat, fiind instituită la solicitarea CNAIR S.A.

De asemenea, în perioada următoare, pe DN 7 C Transfăgărășan urmează să se desfășoare mai multe competiții sportive, cu restricții de circulație, ce vor fi mediatizate în perioadele apropiate desfășurării acestora.

Recomandări:

Anunțul momentului: Circulația oprită!

Polițiștii argeșeni vă recomandă ca, indiferent de traseul pe care călătoriți, să vă planificaţi deplasările luând în considerare perioadele și segmentele de drum cu restricţii de circulaţie.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă în legătură cu situația de trafic din zonele pe care urmează să le tranzitați.

Adoptați o conduită preventivă în orice deplasare pe drumul public, evitând manevrele riscante, circulând cu viteză redusă, îndeosebi pe sectoarele de drum în curbă și în condiții de carosabil umed, precum și mărind distanța de siguranță între mașini.

Evitați situațiile în care sunteți surprinși și sunteți nevoiți să frânați brusc. Nu acționați brusc nici pentru schimbări de direcție, și asigurați-vă temeinic inclusiv la schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga (ce implică pătrundere pe sensul opus de deplasare).

Mai ales înainte de a pleca la drum lung, verificați starea tehnică a mașinii și faceți pauze, astfel încât să preveniți oboseala la volan.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Facebook/Dragoș Stoica

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • bula spune:

    DN7C, mama iei de treaba

  • Aaaa spune:

    Niște imbecili, în plin sezon turistic ei asfaltează. Toată primăvara nu au avut timp,vai mama ei de țară. Ultimul care pleacă,să stingă lumina.Fugiti cât mai aveți timp.

  • Nicolae Cucu spune:

    Autoritățile din România sunt ori idioate ori incompetente sau ambele la un loc. Nu ca asfaltează. Acest lucru este necesar. Dar, după ce ca acest drum este deschis circulației extrem de puțin, se mai închide și în plin sezon turistic pentru tot felul de competiție sportive de tot rahatul, competiții organizate de toți prosti!Nu știu dacă undeva în lumea civilizata, traseele turistice se închid în plin sezon pentru ca un număr limitat de retardați nu mai au pe unde sa se plimbe cu niște biciclete sau rahaturi de motociclete. Chiar nu exista drumuri secundare unde cei dornici să-și rupă gatul sa poată face acest lucru fără sa deranjeze zeci de mii de oameni?!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90