930 x122 grota rece

bani

Anunțul mult așteptat: Vin banii!

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, a făcut anunțul mult așteptat: recenzorii vor fi plătiți!

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Potrivit acestuia, a fost adoptată Hotărârea de Guvern referitoare la alocarea sumelor necesare.

„În județul Argeș au ajuns 5527 mii lei.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Cei mai mulți recenzori au fost în Pitești. Primăria Municipiului Pitești va primi, pentru plata lor, 954 mii lei. Este cea mai mare sumă din județ.

Și la Mioveni s-a lucrat. Aici vor fi virați 240 mii lei, iar la Câmpulung vor ajunge 229 mii lei, tot pentru plata celor care s-au ocupat de recensământ.

De asemenea, la Curtea de Argeș vor fi virați 224 mii lei.

Banii alocați sunt suficienți pentru plățile necesare în toate cele 102 localități.

Rog toate instituțiile implicate să facă toate demersurile necesare pentru ca acești bani să ajungă la oameni cât mai repede”, transmite prefectul Radu Perianu.

Foto desciptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Nume spune:

    Domnule Prefect, daca ar afla si cei de la contabilitate cum sa fie alocati banii, eu zic ca ar fi bine. Degeaba anuntati cu surle si trambite ca au sosit banii, daca NU EXISTA, defalcarea sumelor pe recenzori!!!!! Nici dupa atatea luni recenzorii nu au primit numarul de formulare validate, adica ce suma de bani va primi. Faceti dumneavostra statele de plata, daca puteti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3